Προεδρικό διάταγμα 13/4/16c - Άρθρο 2

Άρθρο 2


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Εγκρίνεται, το πολεοδομικό σχέδιο τμήματος της πολεοδομικής ενότητας 57 Παραλία της Δημοτικής Ενότητας Παραλίας, Δήμου Πατρέων (νομού Αχαΐας) ως εξής:

 

1. Του τμήματός της που είναι οικισμός προϋφιστάμενος του έτους 1923 και έχει χαρακτηρισθεί ως πυκνοδομημένος με την 24047/2009 απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων με τις διατάξεις του από 17-07-1923 νομοθετικού διατάγματος.

 

2. Του λοιπού τμήματος της πολεοδομικής ενότητας που είναι αραιοδομημένο, πυκνοδομημένο εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμών προ του 1923, με τις διατάξεις του νόμου 1337/1983.

 

3. Καθορίζονται στις παραπάνω περιοχές (παράγραφοι 1 και 2) οικοδομήσιμοι χώροι, οδοί, πεζόδρομοι, κοινόχρηστοι χώροι, κοινόχρηστοι χώροι - πλατείες, κοινόχρηστοι χώροι - ζώνες πρασίνου, χώροι στάθμευσης (Ρ), χώρος γυμνασίου - λυκείου, παιδικού σταθμού, ΠΙΚΠΑ, χώρος παρεκκλησίου Φανερωμένης - κοινόχρηστος χώρος πλατεία, κοινόχρηστος χώρος - πλατεία - εκκλησία - πνευματικό κέντρο, χώρος αθλητισμού, χώρος δημοτικού σχολείου - νηπιαγωγείου, δημοτικού μεγάρου, αθλοπαιδιών - γηπέδου μπάσκετ,

 

όπως οι ρυθμίσεις φαίνονται στα 11 σχετικά πρωτότυπα διαγράμματα σε κλίμακα 1:1000, που θεωρήθηκαν από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών και Γεωχωρικών Πληροφοριών με την 3626/2016 πράξη του και που αντίτυπά τους σε φωτοσμίκρυνση δημοσιεύονται με το παρόν διάταγμα.

 

pd.13.4.16cCopyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.