Νόμος 4208/13 - Άρθρο 8

Άρθρο 8


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Συστήνονται στην Τράπεζα της Ελλάδος ειδικοί, εκτός τακτικού προϋπολογισμού, λογαριασμοί για την ταμειακή διευκόλυνση της αποπληρωμής των μετακινήσεων του αστυνομικού προσωπικού και του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής αντίστοιχα, στο πλαίσιο των επιλέξιμων από την Ευρωπαϊκή Ένωση δράσεων για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας και Αιγαίου ρυθμίζονται τα θέματα της κίνησης, καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια των λογαριασμών αυτών.

 

2. Ο προσδιορισμός των καθηκόντων και υπηρεσιών των αστυνομικών, που υπηρετούν στη Βουλή των Ελλήνων και διατίθενται στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης για την κάλυψη των εν γένει αναγκών της υπηρεσία αυτής, καθώς και η κίνηση και χρήση των αντιστοίχων οχημάτων ή μοτοσυκλετών γίνεται με απόφαση του Προϊσταμένου του Ιδιαίτερου Γραφείου του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης.

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.