Προεδρικό διάταγμα 144/10 - Άρθρο 14

Άρθρο 14: Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής είναι αρμόδια για το συντονισμό και την παρακολούθηση της λειτουργίας όλων των οργανικών μονάδων που υπάγονται σ' αυτή και την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας τους. Οφείλει να βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με το καθ' ύλην αρμόδιο Υπουργείο για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων και των υποθέσεων αρμοδιότητάς τους.

 

2. Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής συγκροτείται από τις εξής οργανικές μονάδες:

 

α. Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, με έδρα την Κομοτηνή και τοπική αρμοδιότητα σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

β. Διεύθυνση Κτηνιατρικής, με έδρα την Κομοτηνή και τοπική αρμοδιότητα σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

γ. Διεύθυνση Πολιτικής Γης, με έδρα την Κομοτηνή και τοπική αρμοδιότητα σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

δ. Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής περιφερειακής ενότητας Ροδόπης με έδρα την Κομοτηνή και τοπική αρμοδιότητα στην περιφερειακή ενότητα Ροδόπης.

 

ε. Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής περιφερειακής ενότητας Δράμας, με έδρα τη Δράμα και τοπική αρμοδιότητα στην περιφερειακή ενότητα Δράμας.

 

στ. Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής περιφερειακής ενότητας Καβάλας, με έδρα την Καβάλα και τοπική αρμοδιότητα στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας και στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου.

 

ζ. Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής περιφερειακής ενότητας Ξάνθης, με έδρα την Ξάνθη και τοπική αρμοδιότητα στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης.

 

η. Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής περιφερειακής ενότητας Έβρου με έδρα την Αλεξανδρούπολη και τοπική αρμοδιότητα στην περιφερειακή ενότητα Έβρου με την επιφύλαξη της επόμενης περίπτωσης.

 

θ. Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ορεστιάδας, με έδρα την Ορεστιάδα και τοπική αρμοδιότητα στο πρώην Επαρχείο Βορείου Έβρου.

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.