Προεδρικό διάταγμα 151/04 - Άρθρο 28

Άρθρο 28: Προϊστάμενοι Οργανικών Μονάδων


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Της Γενικής Διεύθυνσης Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προΐσταται υπάλληλος με βαθμό Γενικού Διευθυντή του Κλάδου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Διοικητικής Οργάνωσης.

 

2. Στις Διευθύνσεις Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, Διεθνών Σχέσεων Εθελοντισμού και Εκπαίδευσης Εκδόσεων και Οικονομικού Διοικητικής Υποστήριξης, προΐστανται μόνιμοι υπάλληλοι κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης των κλάδων που αναφέρονται στο άρθρο 26 παράγραφος 2)α. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν υπάλληλοι των κλάδων αυτών ή που δεν συγκεντρώνουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την επιλογή τους ως προϊσταμένων ισχύουν τα προβλεπόμενα από το άρθρο 84 του νόμου 2683/1999.

 

3. Στα Τμήματα των ανωτέρω Διευθύνσεων, προΐστανται υπάλληλοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που συγκεντρώνουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις από το άρθρο 84 του νόμου 2683/1999.

 

4. Στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας προΐσταται ανώτατος ή ανώτερος Αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων ή των Σωμάτων Ασφαλείας.

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.