Προεδρικό διάταγμα 17/11/88 - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Εγκρίνεται:

 

1. Το πολεοδομικό σχέδιο της περιοχής Τσακάλι και τμήματος της περιοχής Πάτημα της πολεοδομικής ενότητας της κοινότητας Μαγούλας (νομού Αττικής) των οποίων το μεγαλύτερο τμήμα έχει χαρακτηρισθεί ως πυκνοδομημένο με την υπ' αριθμόν 58015/3157/01-08-1988 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, με τον καθορισμό οικοδομήσιμων χώρων, οδών, πεζοδρόμων, κοινοχρήστων χώρων, χώρων πλατείας παιδικής χαράς, δημοτικού σχολείου, χώρου, παιδικού σταθμού, παιδικού σταθμού - Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

2. Η τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου της ίδιας κοινότητας σε συνεχόμενες περιοχές με τη μετατόπιση οικοδομικών και ρυμοτομικών γραμμών, κατάργηση τμημάτων οδών και τον καθορισμό χώρου σχολείου, και χώρου αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως οι παραπάνω ρυθμίσεις φαίνονται στα σχετικά χρωματισμένα 6 πρωτότυπα διαγράμματα σε κλίμακα 1:1000 που θεωρήθηκαν από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών με την υπ' αριθμόν 64540/1988 πράξη του και που συνοπτικά τους αντίτυπα δημοσιεύονται με το παρόν διάταγμα.

 

pd.17.11.88

 

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.