Προεδρικό διάταγμα 28/11/85 - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Τροποποιείται ο μέγιστος αριθμός ορόφων των οικοδομών και ο αριθμός των ορόφων στην πρόσοψη των οικοδομών του ΟΤ 1)γ που περικλείεται από τις οδούς Κλαζομενών, Θράκης, Πειραιώς και Καραϊσκάκη του ρυμοτομικού σχεδίου Ταύρου (Αττικής) που έχει καθορισθεί με το από 10-10-1979 προεδρικό διάταγμα (ΦΕΚ 618/Δ/1979) όπως φαίνεται στο σχετικό πρωτότυπο διάγραμμα σε κλίμακα 1:200 που έχει θεωρηθεί από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολεοδομικών Εφαρμογών με την υπ' αριθμόν 77519/1985 πράξη του και που συνοπτικό του αντίτυπο δημοσιεύεται με το παρόν διάταγμα, και ορίζεται ως κατωτέρω:

 

α) Επί της οδού Πειραιώς μέγιστος αριθμός ορόφων 6, επί της οικοδομικής γραμμής. Ο αυτός αριθμός ορόφων ισχύει και επί της οδού Καραϊσκάκη από τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς μέχρι του σημείου δ, ως ορίζεται εις το συνοδεύον το παρόν διάταγμα σχέδιο, καθώς και επί της οδού Θράκης δυνάμενος να εφαρμοσθεί μέχρι μήκους 16,0 m μετρούμενα από τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς.

 

β) Επί της οδού Θράκης, για το υπόλοιπο τμήμα 1 όροφος επί της οικοδομικής γραμμής και σε εσοχή σε απόσταση 3 m από την οικοδομική γραμμή 7 όροφοι (συμπεριλαμβανομένου και του ισογείου).

 

γ) Επί της οδού Κλαζομενών μέγιστος αριθμός ορόφων 7 επί της οικοδομικής γραμμής. Ο αυτός αριθμός ορόφων ισχύει και επί της οδού Καραϊσκάκη από τη συμβολή της με την οδό Κλαζομενών μέχρι του σημείου Ζ'' ως ορίζεται στο συνοδεύον το παρόν διάταγμα σχέδιο.

 

δ) Επί της οδού Καραϊσκάκη και στο τμήμα της που χαρακτηρίζεται στο ως άνω διάγραμμα με στοιχεία Ζ'' Ε', η οικοδομή τοποθετείται σε απόσταση 5,70 m από την οικοδομική γραμμή και ο αριθμός των ορόφων επί της νέας αυτής γραμμής ορίζεται σε 7. Επί της αυτής οδού και στο τμήμα της που χαρακτηρίζεται με στοιχεία Ε' δ ορίζονται 4 όροφοι επί της οικοδομικής γραμμής, και 6 σε εσοχή.

 

2. Υπεράνω του μεγίστου ύψους των κτιρίων επιτρέπεται η κατασκευή ή η τοποθέτηση αποκλειστικά και μόνο.

 

α) Στεγών με επικάλυψη κεραμιδιών με μέγιστο ύψος 2 m.

 

β) Συλλογικών κεραιών τηλεόρασης.

 

pd.28.11.85Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.