Προεδρικό διάταγμα 29/1/13 - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Εγκρίνεται η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Αμαλιάδας του Δήμου Ήλιδας (Νομός Ηλείας),

 

1. Στο τμήμα αυτού, που περικλείεται από τις οδούς Ερμού, Πύρρωνος Ελευθερίου Βενιζέλου, Πλάτωνος, Γορτυνίας, Κιλκίς Οινόμαου, Κρήτης και Καρακανδά - Δεληγιάννη με:

 

α. τη μετατόπιση ρυμοτομικών και οικοδομικών γραμμών,

β. την κατάργηση οδών και έγκριση νέων οδών και πεζοδρόμων,

γ. τον αποχαρακτηρισμό τμήματος του πεζοδρόμου Κρήτης και τμήματος του πεζοδρόμου Φραγγαβίλλας και χαρακτηρισμό αυτών ως οδών κυκλοφορίας οχημάτων,

δ. τον αποχαρακτηρισμό χώρου Διοικητηρίου και χώρου πλατείας,

ε. τον καθορισμό νέου χώρου Διοικητηρίου καθοριζομένου εντός αυτού και του διαγράμματος κάλυψης,

στ. τον καθορισμό νέων χώρων πλατείας καθώς και χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων και

 

2. Στα παρακείμενα της παραπάνω περιοχής οικοδομικά τετράγωνα 172, 184 και 183, με τη μετατόπιση των ρυμοτομικών και οικοδομικών γραμμών, όπως οι παραπάνω ρυθμίσεις των παραγράφων 1 και 2 φαίνονται στο σχετικό πρωτότυπο διάγραμμα σε κλίμακα 1:500 που θεωρήθηκε από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών με την υπ' αριθμόν 1113/2013 πράξη του και που αντίτυπό του σε φωτοσμίκρυνση δημοσιεύεται με το παρόν διάταγμα.

 

pd.29.1.13Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.