Προεδρικό διάταγμα 2/9/92c - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Καθορίζονται 2 περιοχές στο Δήμο Ηρακλείου και μία περιοχή στο Δήμο Νέας Αλικαρνασσού (νομού  Ηρακλείου) εντός των οποίων εφαρμόζονται οι διατάξεις του νόμου 880/1979 (ΦΕΚ 58/Α/1979) για την κατασκευή υπέργειων εστεγασμένων χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων άνω των 80 θέσεων ως εξής:

 

α. Δήμος Ηρακλείου

 

Περιοχή 1

 

Είναι η περιοχή που περιλαμβάνεται μεταξύ του ποταμού Γιόφυρου, της Εθνικής οδού Ε-90, των οδών Μισικλή, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Νικ. Πιτσουλάκη, Λευτέρη Σκεπετζή, Ανωνύμου, Ιτάμου, Μουσών, Γερωνυμάκη, Ανωνύμου, Ελικώνα, Ανωνύμου, Θερμοπυλών, ρέματος Σιλαμιανού (ή Κατσαμπά), του Βορείου ορίου του ρυμοτομικού σχεδίου Ηρακλείου, ανωνύμων, Λεωφόρο 62 Μαρτύρων και ποταμού Γιοφύρου.

 

Περιοχή 2

 

Είναι η περιοχή που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, Αριφάκι, Ερμή, Εθνικής Οδού Ε-90 και Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου.

 

β. Δήμος Νέας Αλικαρνασσού

 

Περιοχή 3

 

Είναι η περιοχή που περιλαμβάνεται μεταξύ του ρέματος Σιλαμιανού (ή Κατσαμπά) του νοτίου ορίου του ρυμοτομικού σχεδίου Νέας Αλικαρνασσού, των οδών Καρτερού, Λεωφόρου Ικάρου, Σταδίου, Βορείου ορίου του ρυμοτομικού σχεδίου Νέας Αλικαρνασσού, ρέματος Σιλαμιανού.

 

2. Οι παραπάνω περιοχές φαίνονται περικλειόμενες με κίτρινη γραμμή και με αρίθμηση 1, 2, 3 στα σχετικά 2 χρωματισμένα πρωτότυπα διαγράμματα σε κλίμακα 1:10.000, που θεωρήθηκαν από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών με την 69805/1992 πράξη του και που αντίτυπά τους σε φωτοσμίκρυνση δημοσιεύονται με το παρόν διάταγμα.

 

pd.2.9.92c

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.