Προεδρικό διάταγμα 8/8/95 - Άρθρο 3

Άρθρο 3


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Ι. Στα οικοδομικά τετράγωνα της περιοχής της οποίας αναθεωρείται το σχέδιο με το άρθρο 1 του παρόντος Διατάγματος επιτρέπονται κατά τομείς Α, Β, Γ, Δ, Δ1, Ε και Ζ οι παρακάτω χρήσεις:

 

Τομείς Α και Β

 

Επιτρέπονται η χρήση γενικής κατοικίας, όπως προσδιορίζεται από το άρθρο 3 του από 23-02-1987 προεδρικού διατάγματος (ΦΕΚ 166/Δ/1987).

 

Τομείς Γ και Δ1

 

Επιτρέπεται η χρήση πολεοδομικού κέντρου, όπως προσδιορίζεται από το άρθρο 4 του παραπάνω προεδρικού διατάγματος, με εξαίρεση τη χρήση της περίπτωσης 19 (εγκαταστάσεις μέσων μαζικών μεταφορών).

 

Τομέας Δ

 

Επιτρέπεται η χρήση αμιγούς κατοικίας, όπως προσδιορίζεται από το άρθρο 2 του παραπάνω προεδρικού διατάγματος.

 

Ειδικά στα οικόπεδα που έχουν πρόσωπο επί των δύο βασικών αξόνων κυκλοφορίας επιτρέπεται η χρήση γενικής κατοικίας, όπως προσδιορίζεται από το άρθρο 3 του παραπάνω προεδρικού διατάγματος, με την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλίζονται οι χώροι στάθμευσης που προβλέπονται από το προεδρικό διάταγμα 92/1982 (ΦΕΚ 12/Α/1982) ανά χρήση, πλην των κτιρίων με αποκλειστική χρήση κατοικίας.

 

Τομέας Ε και Ζ

 

Επιτρέπεται η χρήση τουρισμού αναψυχής, όπως προσδιορίζεται από το άρθρο 8 του παραπάνω προεδρικού διατάγματος.

 Copyright © 2019 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.