Βασιλικό διάταγμα 23/12/72 - Άρθρο 5

Άρθρο 5


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Ως οικοδομικό σύστημα των οικοπέδων ορίζεται, δια τον τομέα Ι το πανταχόθεν ελεύθερο, εξαιρέσει της περιοχής της εγκριθείσης δια του από [ΠΔ] 06-09-1929 προεδρικού διατάγματος περί εγκρίσεως του σχεδίου του παρά την θέσιν Τσακός συνοικισμού του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Εφέδρων της Πανελληνίου Ενώσεως Εφέδρων Αξιωματικών και Ανθυπασπιστών (ΦΕΚ 348/Α/1929), δι' ην εφαρμόζεται το στα διαγράμματα του ως άνω διατάγματος προκύπτον οικοδομικό σύστημα.

 

2. Δια τον τομέα ΙΙ ορίζεται το συνεχές, εξαιρέσει των οικοπέδων των εχόντων πρόσωπο επί της οδού Παπανικολή και δη κατά το μεταξύ των οδών Σολωμού και Υψηλάντου τμήμα αυτής, δι' ο ισχύει το πανταχόθεν ελεύθερο.

 

3. Δια τους τομείς ΙΙΙ και ΙV, δια μεν τα οικόπεδα, εφ' ων κατά το εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιον έχει επιβληθεί προκήπιο (πρασιά), ορίζεται το πανταχόθεν ελεύθερο, δια δε τα λοιπά τοιαύτα το ασυνεχές.

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.