Βασιλικό διάταγμα 8/9/1923 - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Η κατά την παράγραφο 3 του άρθρου 3 του από 17-07-1923 νομοθετικού διατάγματος περί σχεδίων πόλεων κ.λ.π. προθεσμία ορίζεται:

 

α) Για τους Δήμους Αθηναίων και Πειραιώς σε 20 ημέρες.

 

β) Για τους λοιπούς δήμους και κοινότητες του νομού Αττικής και Βοιωτίας και για τους δήμους Θεσσαλονίκης, Λαρίσης, Τρικάλων, Καρδίτσας, Παγασών, Λαμιέων, Χαλκιδέων, Πατρέων, Καλαμών, Ναυπλιέων, Τριπόλεως και Μεσολογγίου σε 25 ημέρες.

 

γ) Για τους λοιπούς δήμους και κοινότητες των νομών Λαρίσης, Τρικάλων, Φθιώτιδος, Φωκίδος, Ευβοίας (εξαιρουμένων των νήσων Σκύρου, Σκοπέλου κ.λ.π.), Αργολίδας, και Κορινθίας (εξαιρέσει της νήσου Κύθηρα), Αχαΐας και Ήλιδος, Μεσσηνίας και Αρκαδίας και για τους δήμους Σπαρτιατών, Σερρών Δράμας, Καβάλας, Φλώρινας, Κοζάνης, Έδεσσας, Κομοτηνής, Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης σε 30 ημέρες.

 

δ) Για τους δήμους και κοινότητες των νομών Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Άρτας, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και τους λοιπούς δήμους και κοινότητες των νομών Λακωνίας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Κοζάνης, Φλώρινας, Πέλλας, Θεσσαλονίκης, Σερρών, Δράμας, Ροδόπης και Έβρου σε 35 ημέρες.

 

ε) Για τους λοιπούς δήμους και κοινότητες του νομού Κυκλάδων, τις νήσους του Αιγαίου (Σάμο, Χίο, Λέσβο, κ.λ.π.), την Κρήτη, τις νήσους τις υπαγόμενες στο νομό Ευβοίας (Σκύρο, Σκόπελο, Σκιάθο, κ.λ.π.) και τα Κύθηρα σε 40 ημέρες.

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.