Νόμος 3105/03 - Άρθρο 53

Άρθρο 53


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν ή υπηρέτησαν ως Τακτικοί Καθηγητές Τεχνικών Μαθημάτων με σύμβαση ορισμένου χρόνου στις εκπαιδευτικές μονάδες του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια - Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης), εφόσον θα συμπληρώσουν προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών (3) συνεχών εκπαιδευτικών περιόδων, με πλήρες εβδομαδιαίο ωράριο διδασκαλίας ή με μειωμένο ωράριο με αναγωγή στο υποχρεωτικό ωράριο διδασκαλίας τα τελευταία πέντε (5) έτη μέχρι τις 30-09-2003, θα προσλαμβάνονται εφεξής κατ' απόλυτη προτεραιότητα ως αναπληρωτές στις εκπαιδευτικές μονάδες του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, με σειρά που εξαρτάται από τη συνολική προαναφερθείσα προϋπηρεσία σε αυτές και σε ποσοστό 50% των εκάστοτε προκηρυσσόμενων θέσεων τακτικών καθηγητών. Η ρύθμιση αυτή έχει διάρκεια ισχύος για πέντε (5) έτη από την ημέρα εφαρμογής της.

 

2. Οι πτυχιούχοι των Ανωτέρων Σχολών Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης προσλαμβάνονται και διορίζονται εφεξής στο δημόσιο τομέα, σε θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης κατηγορίας.

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.