Προεδρικό διάταγμα 11/8/87 - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Εγκρίνεται:

 

1. το πολεοδομικό σχέδιο της περιοχής Πάτημα (πολεοδομική ενότητα 4) της κοινότητας Βριλησσίων (νομού Αττικής) με τον καθορισμό οικοδομήσιμων χώρων, οδών, πεζοδρόμων, χώρων πρασίνου, πλατείας, στάθμευσης αυτοκινήτων, δημοτικού σχολείου - νηπιαγωγείου, παιδικού σταθμού, παιδικής χαράς, χώρου γυμνασίου, γυμνασίου - λυκείου, αθλητικών εγκαταστάσεων, κοινοτικού καταστήματος - κοινωφελών χρήσεων, κοινοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων - κοινοχρήστου πρασίνου, κοινοτικού γκαράζ και

 

2. η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της ίδιας κοινότητας σε συνεχόμενη περιοχή, με τη μετατόπιση οικοδομικών και ρυμοτομικών γραμμών των οδών Πεντέλης, Ολύμπου και Βορείου Ηπείρου, όπως οι ρυθμίσεις αυτές φαίνονται στα σχετικά 13 χρωματισμένα πρωτότυπα διαγράμματα σε κλίμακα 1:500 που θεωρήθηκαν από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολεοδομικών Εφαρμογών με την υπ' αριθμόν 49314/1987 πράξη του και που συνοπτικά τους αντίτυπα δημοσιεύονται με το παρόν διάταγμα.

 

pd.11.8.87

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.