Προεδρικό διάταγμα 13/10/88 - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Καθορίζεται ως ζώνη οικιστικού ελέγχου η εκτός εγκεκριμένου σχεδίου και εκτός των ορίων των οικισμών που υφίστανται προ του έτους 1923 του δήμου Νάξου και των Κοινοτήτων Γαλανάδου, Γλινάδου, Βίβλου, Αγίου Αρσενίου νήσου Νάξου (νομού Κυκλάδων), της οποίας τα όρια ορίζονται από:

 

Τη στροφή Άι Γιάννηδες του δρόμου Χώρας - Εγγαρών και κατά μήκος του δρόμου μέχρι τη συμβολή του με τα όρια του δήμου Νάξου.
Κατά μήκος των ορίων του δήμου Νάξου, βορειοανατολικά, μέχρι τη διασταύρωση των δρόμων Χώρας - Φιλοτίου και Χώρας - Ποταμιάς.
Από τη διασταύρωση κατά μήκος του δρόμου Χώρας - Βίβλου μέχρι την τομή των ορίων των Κοινοτήτων Αγίου Αρσενίου, Γλινάδου, Βίβλου.
Από το σημείο αυτό κατά μήκος του δρόμου που συνδέει τους οικισμούς Γλινάδου - Άγιος Αρσένιος, Βίβλο, Πλάκα.
Από το σημείο αυτό, παράλληλα με την ακτή μέχρι τον ημιονικό δρόμο και σε βάθος 1000 μέτρων από τον δρόμο Κοράδων και μέχρι το όριο των κοινοτήτων Βίβλου - Σαγκρίου,

 

όπως φαίνεται στο σχετικό χρωματισμένο πρωτότυπο διάγραμμα σε κλίμακα 1:25.000 που θεωρήθηκε από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών με την υπ' αριθμόν 61109/1988 πράξη του και που συνοπτικό του αντίτυπο δημοσιεύεται με το παρόν διάταγμα.

 

pd.13.10.88

 

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.