Προεδρικό διάταγμα 14/2/81b - Άρθρο 3

Άρθρο 3


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Δια τα οικόπεδα τα ευρισκόμενα εντός των ως άνω υπ' αριθμών 384 και 448 οικοδομικών τετραγώνων, δια τα τοιαύτα τα ευρισκόμενα εντός των υπ' αριθμόν 1, 2 και 3 οικοδομικών τετραγώνων και έχοντα πρόσωπον επί του οικοδομικού τετραγώνου 384 και επί της οδού της διερχόμενης προ της πλατείας, ως και δια τα οικόπεδα τα ευρισκόμενα εις τα υπ' αριθμόν 25, 27 και 40 οικοδομικά τετράγωνα και έχοντα πρόσωπον επί της πλατείας, εις τα οποία προβλέπεται υπό του άρθρου 1 του παρόντος η ανέγερσις κατοικίας και καταστημάτων αμέσου ανάγκης, καθορίζονται οι κάτωθι όροι και περιορισμοί δομήσεως:

 

1. Οικοδομικό σύστημα: Πανταχόθεν ελεύθερον, με όρους και περιορισμούς δομήσεως της ομόρου περιοχής (Τομεύς Χ Γλυφάδας).

 

2. Απαγορεύονται οι εγκαταστάσεις βιομηχανιών, βιοτεχνιών, συνεργείων αυτοκινήτων, νοσοκομείων, κλινικών και κέντρων διασκεδάσεως.

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.