Προεδρικό διάταγμα 21/3/02c - Άρθρο 3

Άρθρο 3


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Στους οικοδομήσιμους χώρους που χαρακτηρίζονται στα διαγράμματα του άρθρου 1 με στοιχείο Α, επιτρέπονται οι χρήσεις αμιγούς κατοικίας, όπως προσδιορίζονται από το άρθρο 2 του από 23-02-1987 προεδρικού διατάγματος (ΦΕΚ 166/Δ/1987).

 

2. Στους οικοδομήσιμους χώρους που χαρακτηρίζονται στα διαγράμματα του άρθρου 1 με στοιχείο Κ επιτρέπονται οι χρήσεις πολεοδομικού κέντρου, όπως προσδιορίζονται από το άρθρο 4 του ως άνω προεδρικού διατάγματος με εξαίρεση τα πρατήρια βενζίνης, τα οποία επιτρέπονται μόνο κατά μήκος του βασικού συλλεκτήριου, τις εγκαταστάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς και τις εγκαταστάσεις εμπορικών εκθέσεων. Επίσης από τα καταστήματα εξαιρούνται οι υπεραγορές και τα πολυκαταστήματα και από τις τουριστικές εγκαταστάσεις επιτρέπονται ξενώνες και ξενοδοχεία μέχρι 100 κλινών.

 

3. Στους οικοδομήσιμους χώρους που χαρακτηρίζονται στα ίδια διαγράμματα με στοιχείο Τ επιτρέπονται οι χρήσεις τουρισμού, αναψυχής όπως προσδιορίζονται από το άρθρο 8 του παραπάνω προεδρικού διατάγματος με εξαίρεση τα πρατήρια βενζίνης και τις εγκαταστάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς. Επίσης από τα καταστήματα εξαιρούνται οι υπεραγορές και τα πολυκαταστήματα.

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.