Προεδρικό διάταγμα 22/12/94 - Άρθρο 2

Άρθρο 2


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Οι ειδικότεροι όροι για την κατασκευή της ως άνω γέφυρας καθορίζονται ως εξής:

 

1. Το πλάτος του ελεύθερου (κοινόχρηστου) χώρου μεταξύ των στηρίξεων ορίζεται σε 18.5 m.

 

2. Το ελεύθερο ύψος μεταξύ του ασφαλιστικού οδοστρώματος της οδού και του κατωτέρου σημείου της εναέριας γέφυρας ορίζεται σε 5 m.

 

3. Η διατομή της γέφυρας είναι παραλληλόγραμμο με καμπυλωμένη την πλευρά της οροφής, με μέγιστο πλάτος 77 m και μέγιστο ύψος στο μέσον 2.75 m.

 

4. Η πλευρική όψη της γέφυρας είναι παραλληλόγραμμο ελαφρά καμπυλωμένο με επιφάνειες φωτισμού κυκλικού σχήματος. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πλαίσιο αλουμινίου και ελαφρά διαφώτιστα φύλλα από συνθετικό υλικό (πολυκαρμπονικό).

 

5. Η στήριξη της γέφυρας γίνεται πάνω σε δύο πλαίσια από σκυρόδεμα, που κατασκευάζονται μέσα από το όριο ιδιοκτησίας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

 

6. Η στατική μορφή της γέφυρας είναι μία αμφιπροέχουσα κιβωτοειδής δοκός.

 

7. Η γέφυρα εξυπηρετεί τις ανάγκες της ανώνυμης εταιρείας Αθηναϊκή Ζυθοποιία και ειδικότερα τη μεταφορά προϊόντων με αμφίδρομες ταινίες, τη διέλευση αγωγού και τη κυκλοφορία του προσωπικού αυτής, το δε πλάτος της ορίζεται σε 7.7 m.

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.