Προεδρικό διάταγμα 22/3/90 - Άρθρο 3

Άρθρο 3


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Σε ολόκληρη την περιοχή της ζώνης οικιστικού ελέγχου όπως ορίζεται στο άρθρο 1 του παρόντος διατάγματος καθορίζονται επιπλέον τα εξής:

 

1. Οικοδομικές άδειες για την ανέγερση παντός κτίσματος στην περιοχή 2 εκδίδονται ύστερα από έγκριση της αρμόδιας Επιτροπής Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου (ΕΠΑΕ).

 

2. Στο χώρο Δραμίων και στο χώρο του λόφου Κεφάλα Γεωργιούπολης κάθε εκσκαφή πλην της επιφανειακής άροσης υπόκειται στον έλεγχο της αρχαιολογικής υπηρεσίας.

 

3. Απαγορεύεται η ρίψη μπαζών στις περιοχές 3.

 

4. Απαγορεύεται η χρήση μηχανοκινήτων σκαφών στη λίμνη Κουρνά.

 

5. Απαγορεύεται το κυνήγι σε ολόκληρη την περιοχή της ζώνης οικιστικού ελέγχου η οποία και κηρύσσεται σε μόνιμο καταφύγιο θηραμάτων.

 

6. Επιτρέπεται η ιχθυοκαλλιέργεια μετά από σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Γεωργίας και της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού και της Διεύθυνσης Χωροταξίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων. Επίσης είναι δυνατή η δημιουργία αλιευτικού καταφυγίου για τον ελλιμενισμό αλιευτικών σκαφών στη θέση που φαίνεται στο παραπάνω διάγραμμα.

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.