Προεδρικό διάταγμα 4/10/89b - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Εγκρίνεται το πολεοδομικό σχέδιο της πολεοδομικής ενότητας Λεγραινών του δήμου Λαυρεωτικής (νομού Αττικής) ως εξής:

 

Ι. Του τμήματός της που είναι οικισμός προ του έτους 1923 και έχει χαρακτηρισθεί ως πυκνοδομημένος με την υπ' αριθμόν 16242/559/1987 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων εγκρίνεται με τις διατάξεις του από 17-07-1923 νομοθετικού διατάγματος.

 

ΙΙ. Των λοιπών τμημάτων της που είναι αραιοδομημένα και αδόμητα, καθώς και του πυκνοδομημένου τμήματος της εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμών προ του έτους 1923 το οποίο έχει χαρακτηρισθεί πυκνοδομημένο με την προαναφερόμενη Υπουργική απόφαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 1337/1983.

 

ΙΙΙ. Καθορίζονται οικοδομήσιμοι χώροι, οδοί, πεζόδρομοι, κοινόχρηστοι χώροι, χώροι κοινόχρηστου πρασίνου, χώρος παιδικής χαράς, πλατείας δημοτικού σχολείου - νηπιαγωγείου, αθλητικών εγκαταστάσεων, ιερού ναού, γραφείο παρέδρου - αίθουσας πολλαπλών χρήσεων - περιφερειακού ιατρείου, χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων όπως οι ρυθμίσεις αυτές φαίνονται στα σχετικά 2 διαγράμματα σε κλίμακα 1:1000 που έχουν θεωρηθεί από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών με την υπ' αριθμόν 58261/1988 πράξη του και που συνοπτικά τους αντίτυπα δημοσιεύονται με το παρόν διάταγμα.

 

pd.4.10.89b

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.