Προεδρικό διάταγμα 7/1/88 - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Καθορίζεται ως Ζώνη Οικιστικού Ελέγχου η εκτός εγκεκριμένου σχεδίου και εκτός των ορίων των οικισμών που υφίστανται προ του έτους 1923 περιοχή του δήμου Τήνου και των κοινοτήτων Τριαντάρου, Δύο Χωριών και Στενής νήσου Τήνου (νομού Κυκλάδων) της οποίας τα όρια ορίζονται από:

 

Τα δυτικά όρια του δήμου Τήνου, κατά μήκος του δρόμου Τήνου - Κιόνια και μέχρι βάθους 500 m από το δρόμο.
Κατά μήκος των ορίων πόλεως 1987, βορειοδυτικά, μέχρι βάθους 500 m από το όριο και μέχρι το δρόμο Τήνου - Τριπόταμου που έχει διανοιχτεί τελευταία.
Κατά μήκος του δρόμου αυτού, βόρεια, σε βάθος 100 m δεξιά και αριστερά του δρόμου και μέχρι 1.500 m από το όριο πόλης 1987.
Ανατολικά του δρόμου Τήνου - Τριπόταμου, κατά μήκος των ορίων πόλης 1987, μέχρι βάθους 500 m από το όριο και μέχρι το δρόμο Τήνου - Χωριών.
Από το σημείο αυτό, ανατολικά μέχρι την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια κατά μήκος του δρόμου μέχρι τη διασταύρωσή του με το δρόμο Τήνου - Άγιου Γιάννη - Πόρτο.
Από το σημείο αυτό και κατά μήκος του δρόμου Τήνου - Άγιου Γιάννη - Πόρτο μέχρι τη διασταύρωσή του με το δρόμο που οδηγεί βόρεια στο Φερό Χωριό.
Από το σημείο αυτό, κατά μήκος του δρόμου προς το Φερό Χωριό βόρεια, και από εκεί παράλληλα προς την ακτή σε απόσταση 500 m απ' αυτή, έως πάνω από τη Λυχναφτιά μέχρι το ρέμα βόρεια,

 

όπως φαίνεται στο σχετικό χρωματισμένο πρωτότυπο διάγραμμα σε κλίμακα 1:25.000 που θεωρήθηκε από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολεοδομικών Εφαρμογών με την υπ' αριθμόν 72920/1987 πράξη του και που συνοπτικό του αντίτυπο δημοσιεύεται με το παρόν Διάταγμα.

 

pd.7.1.88

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παρόν άρθρο καταργήθηκε με το άρθρο 6 του από 13-02-2003 προεδρικού διατάγματος (ΦΕΚ 160/Δ/2003).

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.