Νόμος 2836/00 - Άρθρο 27

Άρθρο 27


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Δύναται να παρέχεται επιχορήγηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στις τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία - ενοικιαζόμενα δωμάτια - camping - πρακτορεία ) και στις λοιπές επιχειρήσεις (βιομηχανικές, βιοτεχνικές, εμπορικές, αγροτικές και τουριστικές επιχειρήσεις) του Νομού Πιερίας για την κάλυψη μέρους της απώλειας των εσόδων τους από την κρίση στο Κοσσυφοπέδιο της Γιουγκοσλαβίας το έτος 1999.

 

2. Η εν λόγω επιχορήγηση συνίσταται στη δωρεάν χρηματική ενίσχυση των δικαιούχων μέχρι του συνολικού ποσού των 3 δις δραχμών και καταβάλλεται απευθείας μέσω του Ελληνικού Οργανισμού Μικρομεσαίων Μεταποιητικών Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας. Οι συνολικές επιχορηγήσεις προς τις τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία -ενοικιαζόμενα δωμάτια - camping - πρακτορεία) και τις λοιπές επιχειρήσεις δεν δύναται να υπερβούν το 80% και το 20% αντιστοίχως του ανωτέρω ποσού.

 

3. Τα κριτήρια επιλεξιμότητας των επιχειρήσεων της παραγράφου 1, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, η διαδικασία υποβολής τους, καθώς και ο τρόπος καταβολής των αποζημιώσεων προς τους δικαιούχους καθορίζονται με απόφαση του Ελληνικού Οργανισμού Μικρομεσαίων Μεταποιητικών Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας κατόπιν σχετικής εισήγησης του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κατερίνης, της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, της Πιερικής Ομοσπονδίας ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων, της Ένωσης camping και της Ένωσης τουριστικών πρακτορείων Πιερίας.

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.