Νόμος 3254/04 - Άρθρο 20

Άρθρο 20


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Στις Γενικές Γραμματείες Επικοινωνίας και Ενημέρωσης θα απασχοληθούν στη διεκπεραίωση καθηκόντων σχετικών με την προετοιμασία και την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων, πενήντα επτά (57) άτομα, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, της οποίας η διάρκεια δεν υπερβαίνει τους πέντε (5) μήνες και η οποία λήγει, σε κάθε περίπτωση, την 31-12-2004. Οι ανωτέρω προσλαμβάνονται κατά παρέκκλιση των διατάξεων της παραγράφου 2 του άρθρου 14 του νόμου 2190/1994 (ΦΕΚ 28/Α/1994). Παράταση ή σύναψη νέας σύμβασης ή μετατροπή της σε αορίστου χρόνου είναι αυτοδικαίως άκυρη.

 

2. Οι εκπρόσωποι των ελληνικών και διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης, κάτοχοι της ταυτότητας διαπίστευσης του Κέντρου Τύπου Ζαππείου, απαλλάσσονται, κατά το χρονικό διάστημα τέλεσης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, από την καταβολή εισιτηρίου κατά την είσοδό τους σε αρχαιολογικούς χώρους, σύμφωνα με τις εξαιρέσεις που προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση [Α] ΥΠΠΟ/ΓΔΑΠΚ/ΔΜΕΕ/Γ2/Φ56-Φ32/74/1015/29-12-2003.

 

3. Οι κάτοχοι της ταυτότητας διαπίστευσης του Κέντρου Τύπου Ζαππείου απαλλάσσονται, κατά το χρονικό διάστημα τέλεσης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, από την καταβολή εισιτηρίου κατά την επιβίβασή τους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, (Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, Ηλεκτροκίνητα Λεωφορεία Περιοχής Αθηνών Πειραιώς, Αττικό Μετρό, Τραμ, Προαστιακός Σιδηρόδρομος), της ευρύτερης περιοχής Αθηνών.

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.