Νόμος 3773/09 - Άρθρο 32

Άρθρο 32: Εκτέλεση εργασιών στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Η χρήση του υπόγειου χώρου στάθμευσης στο επίπεδο (-3) του κτιρίου του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης μετατρέπεται σε χώρο αποθήκευσης αρχαιολογικών ευρημάτων.

 

2. Επιτρέπεται η κατασκευή μεταλλικής πέργκολας σκίασης επί του στεγάστρου της εισόδου (στο δεύτερο επίπεδο πάνω από το ισόγειο (+2)), η οποία τοποθετείται κεντρικά ακολουθώντας περίπου το σχήμα του δημιουργηθέντος ανοίγματος προς την ανασκαφή (επίπεδο +0).

 

3. Στην κύρια είσοδο του Μουσείου από την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου και συγκεκριμένα στη δεξιά πλευρά του κλιμακοστασίου εισόδου, κατασκευάζεται φυλάκιο μεγέθους περίπου 2,80 x 3,00 m.

 

Η έγκριση και ρύθμιση του παρόντος άρθρου επέχουν θέση άδειας της αρμόδιας πολεοδομικής αρχής για την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών στο χώρο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 9 του νόμου 3207/2003 (ΦΕΚ 302/Α/2003), όπως αυτός ισχύει.

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.