Νόμος 4650/19 - Άρθρο 14

Άρθρο 14: Στελέχωση και διάθεση μέσων για τη λειτουργία του Ενιαίου Φορέα Επιτήρησης Συνόρων


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Για τη στελέχωση του Ενιαίου Φορέα Επιτήρησης Συνόρων, δύναται να αποσπάται σε αυτόν πολιτικό και ένστολο προσωπικό των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης, με κοινή απόφαση του Υπουργού προέλευσης και του Εθνικού Συντονιστή.

 

2. Στον Ενιαίο Φορέα Επιτήρησης Συνόρων και προς εκπλήρωση του σκοπού του, διατίθενται από τα Υπουργεία της παραγράφου 1, με κοινή απόφαση του Υπουργού προέλευσης και του Εθνικού Συντονιστή, επανδρωμένα ή μη, πλωτά, χερσαία και εναέρια μέσα. Για τη συντήρηση των διατιθέμενων μέσων ευθύνονται αποκλειστικά τα Υπουργεία στα οποία ανήκουν.

 

3. Όπου απαιτείται η χρήση του ως άνω προσωπικού και μέσων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής για την κάλυψη άλλων αναγκαίων αποστολών αρμοδιότητάς του, αυτά διατίθενται στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, με απόφαση του Εθνικού Συντονιστή και κατόπιν αιτήματος του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.