Προεδρικό διάταγμα 13/1/86b - Άρθρο 4

Άρθρο 4


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Άδειες ανέγερσης κτιρίων τα οποία βρίσκονται στο στάδιο του φέροντα οργανισμού, αναθεωρούνται μόνο ως προς τη χρήση των κτιρίων, η οποία προσαρμόζεται με τις επιτρεπόμενες με το παρόν διάταγμα, ανεξάρτητα αν η συνολική επιφάνεια και ο αριθμός των ορόφων των κτιρίων είναι μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο επιτρεπόμενο στην περιοχή για τη νέα χρήση.

 

2. Κτίρια που λειτουργούν με χρήσεις που δεν προβλέπονται από τις διατάξεις του παρόντος διατάγματος, μπορούν να λειτουργούν μέχρι 28-09-1990 με τις ίδιες χρήσεις. Μετά την παρέλευση της τριετίας, τα υπάρχοντα κτίρια όσης επιφάνειας και ορόφων είναι, δύνανται να λειτουργήσουν, τηρουμένης της διαδικασίας αναθεώρησης της άδειας με χρήσεις που επιτρέπονται στις περιοχές αυτές με το παρόν διάταγμα.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παράγραφος 2 τίθεται όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του από 28-09-1989 προεδρικού διατάγματος (ΦΕΚ 622/Δ/1989).

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.