Προεδρικό διάταγμα 21/12/79 - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Εγκρίνεται η τροποποίησις του ρυμοτομικού σχεδίου Αθηνών κατά το οικοδομικό τετράγωνον το περικλειόμενο υπό των οδών Σταδίου, Πεσμαζόγλου, Σοφοκλέους, Αιόλου και Γεωργίου Σταύρου διά της δημιουργίας πεζοδρομίου, κοινοχρήστων πρασίνων παρά τον πεζόδρομο και καταργήσεως στοάς.

 

pd.21.12.79

 

2. Καθορίζεται η θέσις και η διάταξις κτιρίων εντός του δημιουργούμενου νέου οικοδομικού τετραγώνου τον περικλειόμενου υπό των οδών Γεωργίου Σταύρου, Αιόλου, Σοφοκλέους και του ως άνω πεζοδρόμου, ως όλες οι ως άνω ρυθμίσεις εμφαίνονται εις το υπό του Γενικού Διευθυντού Οικισμού θεωρημένο διά της υπ' αριθμόν Γ/37373/1979 πράξεως αυτού σχετικό πρωτότυπου διάγραμμα υπό κλίμακα 1:500, του οποίου συνοπτικό αντίτυπον δημοσιεύεται μετά του παρόντος.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παράγραφος 2 καταργήθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 2 του από 09-08-1995 προεδρικού διατάγματος (ΦΕΚ 697/Δ/1995).

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.