Προεδρικό διάταγμα 11/8/87 - Άρθρο 4

Άρθρο 4


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Στους οικοδομήσιμους χώρους, πλην των χώρων ειδικών χρήσεων, που καθορίζονται με το άρθρο 1 του παρόντος επιτρέπονται οι κάτωθι χρήσεις:

 

α) Κατοικίες και ξενώνες δυναμικού μικρότερου των 20 κλινών.

β) Εμπορικά καταστήματα για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών της περιοχής (όπως είδη διατροφής, ψιλικά, φαρμακεία, χαρτοπωλεία) εμβαδού μέχρι 80 m2 στο ισόγειο των κτιρίων.

γ) Γραφεία και ιατρεία εμβαδού μέχρι 80 m2.

 

Οι παραπάνω χρήσεις (β) και (γ) αθροιστικά δεν μπορεί να καταλαμβάνουν επιφάνεια μεγαλύτερη από τα 50% της ωφέλιμης επιφάνειας που προκύπτει από την εξάντληση του συντελεστή δόμησης.

 

δ) Κτίρια εκπαίδευσης.

ε) Ιεροί ναοί.

στ) Κτίρια Κοινωνικής Πρόνοιας.

ζ) Κτίρια στάθμευσης και γήπεδα στάθμευσης.

η) Παιδικές χαρές.

θ) Επαγγελματικά εργαστήρια, όπως ορίζονται στην παράγραφο 6 του άρθρου 1 του προεδρικού διατάγματος 84/1984 και στην κατηγορία Γενική Κατοικία του πίνακα της παραγράφου 2 του άρθρου 2 του παραπάνω προεδρικού διατάγματος εκτός από τη δραστηριότητα σφαγής ζώων και εκδοράς αυτών.

 

Κατ' εξαίρεση και μόνο στα οικόπεδα που έχουν πρόσωπο στις οδούς Αναπαύσεως και Πεντέλης επιτρέπεται και η χρήση κατασκευής πρατηρίων υγρών καυσίμων.

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.