Προεδρικό διάταγμα 122/78 - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Στο τέλος του άρθρου 5 του βασιλικού διατάγματος 465/1970 περί όρων και προϋποθέσεων εγκαταστάσεων και λειτουργίας αντλιών καυσίμων προ πρατηρίων κειμένων εκτός των εγκεκριμένων σχεδίων πόλεων και κωμών ή εκτός κατοικημένων εν γένει περιοχών και περί κυκλοφοριακής συνδέσεως εγκαταστάσεων μετά των οδών προστίθεται παράγραφος 3 που έχει ως εξής:

 

{3. Οι περιορισμοί αποστάσεων των υποπεριπτώσεων α)α και β)β της περίπτωσης γ' του παρόντος άρθρου δεν ισχύουν εάν υφίσταται νόμιμη σύνδεση μετά της οδού με άλλες εγκαταστάσεις ευρείας εξυπηρέτησης του κοινού, όπως εστιατόρια, αναψυκτήρια και άλλα ανάλογα. Τα πρατήρια στην περίπτωση αυτή αποτελούν παραρτήματα των εγκαταστάσεων τούτων, παύοντας να λειτουργούν εάν διακοπεί η λειτουργία των άλλων τούτων εγκαταστάσεων, οι δε συνδέσεις προς την οδό δέον να πληρούν τις προϋποθέσεις του παρόντος διατάγματος.}

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παρόν άρθρο καταργήθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 4 του προεδρικού διατάγματος 1184/1981 (ΦΕΚ 295/Α/1981).

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.