Νομοθετικό διάταγμα 187/73 - Άρθρο 180a

Άρθρο 180Α: Ειδικές συμβάσεις εκμεταλλεύσεως δρομολογιακών γραμμών


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Μετ' απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου δύναται δια συμβάσεως συναπτόμενης μεταξύ του Υπουργού και εφοπλιστού ή ομάδος συνεργαζομένων εφοπλιστών ν' ανατεθεί η εξυπηρέτησις και εκμετάλλευσις ορισμένης ή (ορισμένων δρομολογιακών γραμμών, εν συνδυασμό ή μη μετά προσεγγίσεων και εις λιμένες εντασσόμενους ή μη εις άλλες δρομολογιακές γραμμές, δια χρονικόν διάστημα και υπό ορούς οριζόμενους στην απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

 

2. Επί των δρομολογιακών γραμμών των εξυπηρετουμένων κατά τα εν παράγραφος 1 του παρόντος οριζόμενα ως και των πλοίων άτινα τις εξυπηρετούν αργούν οι διατάξεις των άρθρων 170 παράγραφος 1' περίπτωση β', 171, 172, 173, 174 και 178.

 

3. Τα θέματα τα προβλεπόμενα υπό των εν παράγραφος 2 του παρόντος άρθρου διατάξεων ρυθμίζονται δια των ως άνω συμβάσεων, δια των οποίων επίσης καθορίζονται οι κυρώσεις δια την μη ακριβή εκπλήρωση των όρων της συμβάσεως ως και η επίλυσις τυχόν διενέξεων δια διαιτησίας, προσδιοριζόμενου του οργάνου και της διαδικασίας ταύτης.

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.