Προεδρικό διάταγμα 158/00 - Άρθρο 1

Άρθρο 1: Σύσταση, σκοπός, τίτλος, αρμοδιότητες και διάρκεια λειτουργίας


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Συνιστάται προσωρινά Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων με τίτλο Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων μελέτης και κατασκευής Ολυμπιακών Έργων (ΕΥΔΕ/ΟΕ 2004) και με αρμοδιότητα τη μελέτη και κατασκευή και την επίβλεψη και εποπτεία της μελέτης και κατασκευής των κατωτέρω Ολυμπιακών Έργων, τα οποία θα εξυπηρετούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις και δραστηριότητες για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004:

 

α. Το Ολυμπιακό Κέντρο Κωπηλασίας-Κανό-Καγιάκ (Σχινιάς Μαραθώνα).

 

β. Το Ολυμπιακό Κέντρο Κανό-Σλάλομ.

 

γ. Το Ολυμπιακό Κέντρο Ιστιοπλοΐας (Άγιος Κοσμάς).

 

δ. Τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Beach Volley, Πυγμαχίας, Taekwondo και Χειροσφαίρισης (προκριματικοί) στο Ολυμπιακό Συγκρότημα του Φαληρικού Όρμου και της ευρύτερης περιοχής του.

 

ε. Τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Baseball, Softball, Hockey, Καλαθοσφαίρισης (προκριματικοί), Χειροσφαίρισης (τελικοί) και Ξιφασκίας στο Ολυμπιακό Συγκρότημα του Ελληνικού.

 

στ. Τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Μοντέρνου Πεντάθλου και της Αντιπτέρισης (Badminton) στο Ολυμπιακό Συγκρότημα στο Γουδί.

 

ζ. Τις απαιτούμενες αναπλάσεις και τα αναγκαία έργα υποδομής για τα ανωτέρω έργα και δραστηριότητες.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παράγραφος 1 τίθεται όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 1 του προεδρικού διατάγματος 306/2001 (ΦΕΚ 207/Α/2001).

 

2. Η υπηρεσία αυτή ασκεί τις αρμοδιότητες της Προϊσταμένης Αρχής και της Διευθύνουσας Υπηρεσίας, σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για την εκπόνηση των μελετών και την εκτέλεση των δημοσίων έργων. Για την άσκηση των αρμοδιοτήτων της Προϊσταμένης Αρχής εφαρμόζονται και οι διατάξεις του άρθρου 29 του νόμου 1558/1985 (ΦΕΚ 137/Α/1985).

 

3. Έδρα της ΕΥΔΕ/ΟΕ 2004 ορίζεται η Αθήνα και η διάρκεια της λειτουργίας της ορίζεται πενταετής από την έναρξη ισχύος του παρόντος.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρατάθηκε με το άρθρο μόνο του προεδρικού διατάγματος 97/2005 (ΦΕΚ 130/Α/2005).

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.